Ovogodišnji Memorijalni nogometni turnir “Darko, Slavko i Drago Tuškan” u Narti pod novim reflektorima

Nedavno su završeni radovi na još jednoj investiciji Općine Štefanje koja se tiče poboljšanja sportske infrastrukture. Tako je teren NK Polet iz Narte dobio osvjetljenje – reflektore na šest stupova. Vrijednost ovog ulaganja je oko 150.000,00 kuna.

– Mislim da je ova investicija isplativa jer mladi koji se okupljaju na igralištu uz svoj posao treniraju, tako da će moći trenirati i navečer uz reflektore. Stavili smo LED rasvjetu koja je isplativa, mislim da sat vremena električne energije stoji par kuna što je zanemarivo – rekao je načelnik Općine Štefanje Ivo Emić.

Prve utakmice pod reflektorima trebale bi se održati 3. kolovoza kada NK Narta organizira tradicionalni Memorijalni nogometni turnir “Darko, Slavko i Drago Tuškan”. Na turniru sudjeluju NK Dinamo Predavac, NK Tomislav Berek, NK Trnski Nova Rača i domaćin NK Polet iz Narte.

– Naš NK Polet Narta organizira ovaj već sada tradicionalan turnir na kojem će nastupiti naši poznati nogometni klubovi povodom obilježavanja obljetnice pogibije našeg branitelja Darka Tuškana koji je poginuo na slavonskom ratištu u Vrpolju, ali turnir je i povodom dana Domovinske zahvalnosti – dodao je Emić.

Otvorenje turnira je u 12:00 sati dok je prva utakmica po rasporedu u 13:00 sati.