Ljeto u Bjelovaru – jedno od najboljih u zadnjih nekoliko godina

Ovog ljeta Bjelovarčani ne mogu reći da se ništa u gradu ne događa. Uz kupanje na Bjelovarskim bazenima u kojima se u ove vruće dane može rashladiti,  svi oni željni kulturnih događanja mogu uživati u Bjelovarskom kulturnom ljetu.

Kako je rekao gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak uložen je dodatni trud da se poboljša kulturni život u gradu i mogućnost da građani koji nemaju sredstava za otići na ljetovanje negdje drugdje uživaju u svom vlastitom gradu, a i svi oni koji se vrate s godišnjih odmora mogu uživati u popodnevnim satima u svemu onome što je pripremljeno u sklopu Bjelovarskog kulturnog ljeta.

– Boho park je pun pogodak. Mi smo dodatno investirali i pomogli KMC-u da se kupe dodatni sadržaji kako bi mogli prikazivati filmove i imati ljetnu kino pozornicu u našem prekrasnom parku – rekao je Hrebak.

Rekordna je sezona na bjelovarskim bazenima isto tako, dodaje Hrebak. Bjelovarski bazeni prošle godine su obnovljeni, a zanimljivo je da prošle godine kada su bili obnovljeni nisu privukli ovako velik broj kupača. Kroz nekoliko tjedana bit će završen i projekt uređenja Borika, najavljuje gradonačelnik Hrebak.

– On će biti potpuno obnovljen, osvijetljen, s novim igralištima, tako da vjerujem da će ovo ljeto biti jedno od najboljih u zadnjih nekoliko godina – kazao je Hrebak.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.