Gidrani KK Husar iz Čazme najbolji u 4. kolu Croatia cupa u Kukavici

U 4. kolu Croatia cupa u  daljinskom jahanju, koje je održano 20.07.2019. u Kukavici, pored Bjelovara, ponavljaju se odlični rezultati  Gidran konja. Za razliku od Sinja gdje su sudjelovali na utakmici od 46 km i zauzeli prva tri mjesta u juniorskoj konkurenciji, ovaj puta su na daleko zahtjevnijoj i napornijoj utakmici od 80 km Gidrani  zauzeli prva dva mjesta.

  1. 9 Gidran -2 (Semsa) sa Antoniom Dijanekom iz KK Husar koji je razdaljinu od 80 km pretrčao za 5:11:19. Sa prosječnim brzinama po etapama od 13,8 km/h, 14,12 km/h i 22,38 km/h. Antonio i Semsa su ostvarili najbolje vrijeme na utakmici, bolje i od seniorskih rezultata. Rezultat je tim vrjedniji ako se uzme u obzir da posebno 3.etapa se jahala po temperaturama od 30 st.C
  2. 7 Gidran -1 (Shefika) sa Jankom Širola isto iz KK Husara sa rezultatom od 5:44.05 i prosječnom brzinom od 13,950 km/h zauzeo je 2.mjesto i time potvrdio dobru formu iz Sinja gdje je sa Gidran Santom osvojio 1.mjesto.

U kategoriji seniora prvo mjesto osvojila je Olesja Wirnsberger iz KK Hrvatski Sokol Vukovije, a na 40 km prvi od seniora je bi Krmek Matija iz KK Bjelovar i Faltak Nella iz KK Vinia.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.