DVD Šušnjara u nedjelju slavi 70. rođendan

28. srpnja u Donjoj Šušnjari se  slavi  blagdan Svete Ane koja je zaštitnica sela, no i šušnjarski vatrogasci će tog dana obilježiti svoj rođendan. Naime, DVD Šušnjara obilježit će 70. obljetnicu od osnivanja.

DVD Šušnjara u svom članstvu osim stanovnika Šušnjare ima i članove i iz ostalih okolnih mjesta, no i iz Bjelovara saznajemo od Ive Šimunovića predsjednika DVD-a Donja Šušnjara. Pozitivno je to  što su najaktivniji mladi, pa se tako dječja ekipa natječe na svim natjecanjima, a aktivna je i ženska A ekipa koja se natječe na svim županijskim i državnim natjecanjima. Da se radi i na prevenciji pokazuje podatak da je zadnja intervencija na području ovog DVD-a zabilježena prije nešto više od 6 godina.

– Što se tiče proslave 70. obljetnice DVD-a ona će početi u 11 sati Svetom misom. Od 13-15 sati održat će se svečani program nakon kojeg slijedi ručak za sve prisutne. Prije samog svečanog programa održat će se pokazna vježba. Bit će to vježba u kojoj će sudjelovati navalna vozila VZ Općine Štefanje. U sklopu svečanog programa bit će dodijeljena priznanja za dugogodišnji rad u vatrogastvu – kazao je Šimunović.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.