Tako se voli klub – Članovi NK Dapci sami postavili krov nad tribinu

Već odavno znamo da je u lokalnim amaterskim sportskim klubovima najvažnija volja i ljubav ljudi koji su u tom sportskom klubu da bi klub djelovao i opstao. Jedan od takvih klubova je „NK Dapci“,  klub koji se u prošloj sezoni natjecao u 2. županijskoj nogometnoj ligi. Osim što se mogu pohvaliti velikim brojem najmlađih koji svoje prve golove daju upravo na igralištu u NK Dapci rade i na poboljšanju infrastrukture na igralištu. Osim stanovnika Dabaca  u rad kluba su uključeni i mještani iz okolnih naselja Šumečana, Općevca, Sovara, Marčana, Palančana…

– Ima nas u klubu iz Dabaca ali i svih okolnih naselja, ne dijelimo se tko je od kud,  jer ovaj nogometni klub svim članovima je najviše važan radi druženja i okupljanja – ističe predsjednik kluba Ante Stjepanović.

Tako je bilo i ove subote kada su se članovi kluba okupili kako bi postavili  krov na tribine. Sredstva za nabavu materijala za ovaj zahvat osigurao je Grad Čazma dok su same radovi izvodili članovi NK Dapci.

– Želim se zahvaliti gradonačelniku Dinku Piraku i gradskoj upravi što su nam financijski pomogli pri realizaciji ove naše ideje i potrebe. Sve ovo što radimo, radimo upravo za naše najmlađe. Imamo 30 limača, 28 seniora i 18 juniora. Zahvaljujem i svim ljudima koji su pomogli svojim radom i financijama jer i sami članovi pomažu klubu financijski koliko tko može dati – rekao je predsjednik kluba Stjepanović.

Klub je nedavno napravio i prostor za druženje najmlađih igrača, a daljnje želje i planovi za koje smo sigurni da će biti i ostvareni su rasvjeta na igralištu koja bi trebala biti gotova ove jeseni. Što se tiče nogometnih planova, plan je u idućoj sezoni  natjecati se u 1. županijskoj ligi:

– Idući tjedan treba nam doći kontrola za igralište da vide jel’ sve u redu -rekao je Stjepanović.

Zanimljivo je dok su drugi postavljali krov, trener je kosio travu na igralištu, jer iako nije natjecateljska sezona na igralište dolaze djeca svakog popodneva igrati nogomet.

– Bilo bi lijepo da sva djeca dođu i pridruže se, ali već su pretežno kod nas sva naša djeca, imamo i dvije djevojčice koje ravnopravno igraju s dečkima i to je prekrasno za vidjeti. Jedino mogu uputiti poziv roditeljima da potiču djecu da se druže, tu ih okupljamo i nisu pred kompjuterima – zaključio je Stjepanović.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.