Čazmanska policija ovog vikenda uhitila trojicu prometnih prekršitelja

U nedjelju 30. lipnja, u 22.30 sati, u Narti, u kontroli prometa zatečen je 38-godišnjak da u prometu na cestama upravlja osobnim automobilom vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez vozačke dozvole, a što učestalo čini. On je uhićen, smješten u posebnu prostoriju policije te će protiv njega biti proveden žurni prekršajni postupak.


U subotu, 29. lipnja u 14,20 sati na nenaseljenom djelu Štefanje, 34-godišnjak je također zatečen da u prometu na cestama upravlja mopedom prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno bez vozačke dozvole, a osobite okolnosti opravdavaju bojazan da će ponoviti istovrsni prekršaj, on je uhićen te je doveden u prostorije policije gdje je smješten u posebnu prostoriju. Nad njim je također proveden žurni prekršajni postupak.  


U petak, 28. lipnja u 16.35 sati, u Opčevcu, u kontroli prometa zatečen je 56-godišnjak kako upravlja mopedom bez reg. oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,42 g/kg, bez zaštitne kacige i da nema kod sebe policu obaveznog osiguranja te da mu je isteklo važenje vozačke dozvole. Zbog opasnosti da nastavi za daljnjim činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja. Zbog počinjenih prekršaja protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.

1 KOMENTAR

  1. Ma koju posebnu prostoriju kad imate samo jednu i to 3 ×1.70 di su ti ljudi stali? A oni koji voze godinama bez kacige i bez vozacke dozvole tima nista? A i kako bi nazvali organi reda neka i oni pušu kad zaustave druge sudionike u prometu. Kako bi se reklo neka baci kamen tko je bez GRIJEHA ???

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.