Čazmanska tvrtka Invictus ovogodišnja dobitnica priznanja Zlatni grb Grada Čazme

Gradsko vijeće Grada Čazme na svojoj zadnjoj sjednici odlučilo je tko su ovogodišnji dobitnici priznanja Zlatni grb Grada Čazme. Ove godine na svečanoj sjednici biti će dodijeljena dva Zlatna grba, a jedan od dobitnika je tvrtka Invictus d.o.o. iz Čazme.

Tvrtka je osnovana 2010. godine. Osnovna djelatnost je javni cestovni prijevoz robe i tereta u domaćem i međunarodnom prometu, a bave se i prodajom i ugradnjom rezervnih dijelova za teretna vozila te popravcima prikolica i poluprikolica. Obavljaju nacionalni i internacionalni prijevoz naftnih derivata s voznim parkom od šezdeset tegljača sa poluprikolicama opremljenim pumpama i digitalnim brojilima, u suradnji s ostalim transportnim tvrtkama, operativno upravljaju sa voznim parkom od 90 voznih jedinica za prijevoz nafte i naftnih derivata. Tvrtka u zadnjih osam godina bilježi kontinuirani rast zahvaljujući profesionalnim djelatnicima, partnerima i korisnicima usluga. Trenutno je zaposleno 60 iskusnih vozača. Posjeduju dvadeset novih sustava za distribuciju goriva, BARTEC PETRODAT 3003 sa mogućnošću pozicioniranja i praćenja tereta, kao i sustav elektronskih plombi SPDS (sealed parcel delivery system), za koje na zahtjev korisnika usluge daju pristupne šifre za praćenje tereta.

Od 2018. godine u voznom parku posjeduju još sedam tegljača sa poluprikolicama za prijevoz bitumena i sličnih proizvoda, uz mogućnost istovara pumpama. Vozni park se sastoji od renomiranih proizvođača kao što su Scania, Volvo, Mercedes, Schwarzmuller, Willig, Rohr…90% tegljača su EURO 6 norma a 10% EURO 5 norma, poluprikolice su opremljene najnovijom i najmodernijom opremom za isporuku goriva.

Usluge prijevoza rade unutar cijele Europe s naglaskom na: prijevoz naftnih derivata u Republici Italiji kao i kabotaže na području Republike, Italije, prijevoz naftnih derivata na području Republike Hrvatske, prijevoz Jet-A1 goriva na području cijele Europe, prijevoz bitumena na relaciji: Italija-Njemačka, Austrija, Slovenija, Hrvatska te ostali prijevozi prema potrebama naručitelja.

-Zahvaljujemo se gradonačelniku Dinku Piraku što nas je predložio i Gradskom vijeću što nas je odabralo za ovogodišnje priznanje Zlatni Grb. Trudimo se, radimo i puno znači kada netko to prepozna, vidi i nagradi te. Nismo ni znali da nas je gradonačelnik Pirak predložio i zato je ovo za nas veliko i ugodno iznenađenje. U svakom slučaju nagrade imponiraju, a posebno kada dolaze od tvoje lokalne zajednice i tvojih sugrađana i ja svima još jednom zahvaljujem – rekao je vlasnik tvrtke Invictus d.o.o. Boris Todorov.

Napomenimo još ono što se malo zna da tvrtka Invictus pomaže čazmanskim sportskim klubovima i djeci. Kako često ističe Boris Todorov, za pomoći djeci su uvijek tu kada bilo što treba.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.