Josip Vuković iz Komuševca ovogodišnji dobitnik priznanja Zlatni grb Grada Čazme

Jedan od ovogodišnjih dobitnika priznanja Zlatni grb Grada Čazme je Josip Vuković iz Komuševaca. Josip je zaposlenik Komunalija d.o.o. već deset godina koje su ga i predložile za ovogodišnju nagradu.

Ovlašteni je rukovatelj je hidrauličnom platformom, rukovatelj motornom kosilicom, rukovatelj vibronabijačem i rukovatelj motornom pilom.  U svojoj komunalnoj karijeri obavljao je sve vrste poslova od ukopa, sakupljanja otpada, pražnjenja sabirnih jama do građevinskih poslova, uređenja i ukrašavanja grada povodom Božića i poslova zimske službe. Veliki dio svoje komunalne karijere proveo je održavajući, odnosno koseći zelene površine traktorom, ali i ručno. Koliko je pouzdan i odgovoran radnik govori i činjenica da je upravo njemu za poslove košnje dodijeljen novi traktor John Deere 90ks.

Josip je svojem poslodavcu, kolegama i prijateljima uvijek na raspolaganju. Spreman je poslušati savjete starijih i iskusnijih kolega, ali i istovremeno i svoje iskustvo podijeliti sa mlađim i manje iskusnim kolegama. Josip svojim radom i zalaganjem pridonosi Komunalijama i kapetan je momčadi koja je već petu godinu zaredom osvojila zlatnu medalju na komunalnim sportskim igrama u disciplini potezanja užeta.

– Drago mi je što sam ovogodišnji dobitnik ovog priznanja, nisam se nadao da ću biti. Želim se zahvaliti gradskim vijećnicima, isto tako mom direktoru Ivanu Beljanu, gradonačelnik Dinku Piraku, mojim poslovođama i svim mojim kolegama u Komunalijama – rekao nam je Josip Vuković.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.