Bjelovarsko-bilogorska županija: Imenovani novi pročelnici

Nakon provedenih javnih natječaja za imenovanje pročelnika/ice Upravnog odjela za poljoprivredu, zaštitu okoliša i ruralni razvoj, Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i šport te Upravnog odjela za graditeljstvo, promet, prostorno uređenje i komunalnu infrastrukturu u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, održano je i testiranje kandidata koji su podnijeli prijave na natječaj za prijam u službu na navedena radna mjesta.

Nakon provedbe provjere znanja i sposobnosti kandidata, Povjerenstvo za provedbu natječaja za imenovanje pročelnika Bjelovarsko-bilogorske županije predložilo je županu Damiru Bajsu kandidate koji su ostvarili najbolje rezultate na testiranju, a prijedloge je župan i prihvatio.

Tako je pročelnikom Upravnog odjela za poljoprivredu, zaštitu okoliša i ruralni razvoj imenovan Boris Tomšić, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i šport je Vanja Posavac dok će na čelu Upravnog odjela za graditeljstvo, promet, prostorno uređenje i komunalnu infrastrukturu biti Ivana Sabljak Murlin.

Natječaj za pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo, obrtništvo i regionalni razvoj poništen je nakon što su kandidati odustali od prijave na natječaj.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.