Otvorena kupališna sezona na Gradskim bazenima u Bjelovaru

Danas je službeno otvorena ovogodišnja kupališna sezona na Gradskim bazenima Bjelovar. Prave ljetne temperature izmamile su danas  mnogobrojne građane na bazene gdje su potražili osvježenje. Za sve je danas kupanje bilo i besplatno. Bazene je obišao i otvorio kupališnu sezonu gradonačelnik Grada Bjelovara Dario Hrebak:

– Vrijeme nas je poslužilo i od danas pa sljedeća tri mjeseca Bjelovarski bazeni su otvoreni. Napravili smo analizu i za razliku od prijašnjih godina jako smo srezali troškove. S obzirom na milijunska ulaganja prošle godine, ove godine smo trebali posložiti samo neke sitne stvari. Imali smo samo ulaganje od nekih 100.000,00 kuna u pumpu koja je bila dotrajala i prošle godine je nismo stigli zamjeniti. Prošlu godinu smo završili u plusu i očekujem da će ove godite to biti još i bolje, ali ono što je najbitnije je da bjelovarčani mogu ovo ljeto uživati u potpuno obnovljenom bazenu – kazao je gradonačelnik Hrebak.

Cijena ulaznica ostala je na razini prošle godine, 10 kuna za djecu od 6 do 12 godina, a za odrasle 15 kuna. Umirovljenici će od ove godine plaćati manju cijenu, 10 kuna, a svaki petak za tu cijenu možete otići i na noćno kupanje od 21 do 23 sata. Ove godine je novost da vatrogasci, djelatnici policijske uprave i vojnici iz Vojarne Bilogora od 7:00 sati pa do 9:00 mogu doći na bazene da bi održavali svoju fizičku spremu bez naplate ulaznice. Radno vrijeme bazena radnim danima je od 10:00 – 19:00 sati, dok je vikendom od 9:00 – 20:00 sati.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.