Župan Bajs nagradio najbolje učenike Bjelovarsko-bilogorske županije

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs donio je Odluku o nagrađivanju učenika osnovnih i srednjih škola Bjelovarsko-bilogorske županije za postignute rezultate na državnim natjecanjima za školsku godinu 2018./2019. Sukladno tomu župan Bajs primio je učenike i njihove mentore koji su postigli zapažene rezultate na državnim natjecanjima tijekom tekuće školske godine, točnije prvo, drugo i treće mjesto.

-Uz obnovu škola, uz investicije u ono materijalno važno je investirati u naše učenike i njihove mentore. Županija ovog trenutka ima Centar izvrsnosti za osnovne i srednje škole i ja bi rekao da je to iskorak u pravom smjeru gdje naši najbolji učenici rade da budu još i bolji. Pred nama je gradnja Centra kompetentnost pri našoj Medicinskoj školi, projekt koji će biti vrijedan preko pedeset milijuna kuna i bit će centar kompetentnosti za ovaj dio Hrvatske – istaknuo je župan Bajs.

Župan Bajs uručio je učenicima i njihovim mentorima priznanja, a za  uspjeh učenika osigurane su i novčane nagrade od strane Bjelovarsko-bilogorske županije u iznosu od dvije tisuću kuna za osvojeno prvo mjesto na državnim natjecanjima, tisuću i pol kuna za osvojeno drugo mjesto te tisuću kuna za osvojeno treće mjesto na državnim natjecanjima. Tako je svoja priznanja i novčane nagrade primilo 17 učenika osnovnih i srednjih škola te 2 pjevačka zbora.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.