Proslavljen Dan Osnovne škole “Dubrava”

Svečano je jučer bilo u općini Dubrava. Osim što je održana Svečana sjednica Općinskog vijeća povodom Dana općine, održana je i priredba povodom Dana osnovne škole Dubrava.

Riječ dobrodošlice prisutnima je uputila ravnateljica Marijana Kozumplik Kemenović.

-Školska godina bliži se kraju, a mi za nju možemo reći da je bila uspješna. Naši učitelji i učenici sudjelovali su u raznim aktivnostima, događanjima i natjecanjima u znanju i sportu i silno su nas razveselili svi njihovi uspjesi. Mnogo je učenika sudjelovalo u natjecanjima i neki su dogurali jako daleko. Čestitke svim našim učenicima  i hvala svim suradnicima na trudu i radu. I ove godine smo bila jedna od tri škole u Hrvatskoj koja je sudjelovala u projektu „Pokreni promjene“. Veliko hvala našoj županiji i našem županu Stjepanu Kožiću koji prepoznaje koliko treba ulagati u školstvo. Nama će i ovo ljeto biti radno jer će se obnavljati kuhinja, blagavaonica i praktikumi za biologiju i kemiju sve troškove radova snosit će županija na čemu im zahvaljujem. Silno se ponosim sa svim svojim  učenicima, učiteljima i svim djelatnicima naše škole koji se neizmjerno trude i oni su moja snaga, vjetar u leđa i motivacija da budemo još bolji i uspješniji za dobrobit naše zajednice – kazala je Kozumplik Kemenović.

Povodom Dana škole učenici su na završnoj priredbi pokazali niz svojih talenata kroz glazbu, pjesmu, ples, glumu i recitacije.