Bjelovarsko – bilogorski župan Damir Bajs i njegov zamjenik Neven Alić proglašeni počasnim članovima Udruge slijepih Bjelovar

Danas je u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji održana svečana sjednica Udruge slijepih Bjelovar u povodu proslave 65 godina postojanja i rada udruge. Sjednici su prisustvovali župan Damir Bajs i zamjenik župana Neven Alić koji su tom prilikom proglašeni i počasnim članovima udruge.

Udruga slijepih Bjelovar osnovana je 1954. godine. Tijekom sedamdesetih godina osnovana je muzička sekcija,a osim glazbom članovi udruge bave se i sportskim aktivnostima i pri tome postižu zavidne rezultate.

Udruga slijepih Bjelovar aktivno sudjeluje u pisanju i provedbi projekata i do sada je provela niz projekata i programa samostalno i/ili u partnerstvu, a sve s ciljem poboljšanja kvalitete života slijepih osoba.  Treba istaknuti institucionalnu podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za 2014.godinu te projekt Videći pratitelj“ financiran od strane Ministarstva socijalne politike i mladih.

Osim toga, Udruga slijepih Bjelovar partner je i drugim institucijama i ustanovama na provedbi raznih projekata,a rad udruge programima podupire i Bjelovarsko-bilogorska županija.

Na današnjoj svečanoj sjednici u povodu 65 godina rada i djelovanja udruge predsjednik Udruge slijepih Bjelovar Dražen Kokotić uručio je zahvalnice onima koji pomažu rad udruge. Posebna priznanja dobili su župan Damir Bajs i zamjenik župana Neven Alić koji su proglašeni počasnim članovima udruge.
Tom prilikom župan Bajs zahvalio je na dodijeljenom priznanju, čestitao predsjedniku i članovima udruge na dugogodišnjem predanom radu i poželio im puno uspjeha u godinama koje dolaze.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.