ŽUPAN BAJS OTVORIO MODERNIZIRANU PROMETNICU U ŠANDROVCU

U sklopu obilježavanja Dana Općine Šandrovac bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs i načelnik Općine Šandrovac Josip Dekalić otvorili su moderniziranu prometnicu u ulici Bjelovarska u  Šandrovcu. Riječ je o prometnici dugoj 1250 metara koja je već bila opasna za prometovanje kazao je načelnik Općine Šandrovac Josip Dekalić:

– Cesta nije obnavljana već 20 godina, a budući da je tu nizbrdica, a bilo je i klizišta, bila je jako problematična. Zajedno sa županijom smo po modelu pola-pola modernizirali prometnicu. 550.000,00 kuna dala je općina, isto toliko županija, plus za bankine, I sada je napravljena na korist našim mještanima I svima koji ovdje prolaze jer se ovdje puno prometuje – rekao je Dekalić.

– Model pola-pola polučio je uspjeh, uz racionalizaciju te činjenicu da je Županijska uprava za ceste druga ili treća, kako koje godine, po dotacijama Ministarstva i Hrvatskih cesta i došli smo do toga da možemo svake godine ili novoasfaltirati ili modernizirati 25 km županijskih prometnica – rekao je župan Bajs i dodao kako će Županija nastaviti, ne samo kroz model pola-pola nego i kroz ukupno asfaltiranje da prometnice budu pred svakim domom i da budu u kvalitetnom stanju.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.