Postavljene nove kamere koje snimaju sve! Kazne stižu u roku od 72 sata, a vozači mogu i u zatvor

Više ne pomaže blicanje drugim vozačima, vožnja u koloni i izbjegavanje patrola. Policija je pronašla učinkovitiji način kontrole vozača.

Po cijeloj Hrvatskoj postavljene su kamere na rasvjetnim stupovima, a za one koje se snimi u prekršaju, kazne su jako visoke.  Policijske kamere s visokom rezolucijom ne bilježe samo prekoračenje brzine, nego i nevezani pojas, mobitel u rukama, ali i je li automobil registriran ili je možda ukraden.
Kazne će vozačima stizati u roku od 72 sata. Oni koji su prekoračili brzinu za 50 kilometara više od dopuštene dobit će tri kaznena boda, ali i novčanu kaznu od 5 do 15 tisuća kuna ili do 60 dana zatvora.

Jedna od kamera je postavljena u ulici Milana Novačića u Čazmi.Osim ove kamere u Čazmi u planu je postavljanje ili je već postavljeno na području PU bjelovarsko-bilogorske županije još sedam kamera.

PU BJELOVARSKO-BILOGORSKA : 1. ROVIŠĆE, Žabjak, Žabjak kod kbr. 6A (D28), 2. BJELOVAR, Ulica Velike Sredice 228 (D43), 3. BJELOVAR, Prespa, Prespa 31 (D28), 4. GRUBIŠNO Polje, Mali Zdenci, Ulica Antuna Mihanovića 117 (D5), 5. DARUVAR, Donji Daruvar, Bjelovarska ulica 12 (D5), 6. GAREŠNICA, Hrastovac, Ulica kneza Mislava 3 (D26), 7. GAREŠNICA, Ulica Matije Gupca 138 (D45),

2 KOMENTARI

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.