Prodano zemljište za novu investiciju u bjelovarskoj poslovnoj zoni

Danas je nakon provedenog Javnog natječaja za prodaju nekretnine u vlasništvu Grada Bjelovara, na parceli u Poslovnoj zoni Jug, površine 3 454 m2 potpisan kupoprodajni ugovor između Grada Bjelovara i tvrtke Tokić d.o.o. iz Sesveta. Zemljište je prodano po cijeni od 237.000,00 kuna, a tvrtka Tokić će upravo na ovom zemljištu sagraditi novi prodajni prostor i logistički centar za ovaj dio regije. Ugovor je u ime Grada Bjelovara potpisao gradonačelnik Dario Hrebak:

-Nova je to investicija u Bjelovarau, stupili su sa nama u kontakt i iskazali su želju. Rekao bi da smo vrlo brzo i realizirali neke njihove posebne planove koje oni imaju i gradske mogućnosti. Ono što mogu reći je da će im Grad Bjelovar sigurno biti čvrsti partner i da mi je drago što su se odlučili upravo za Grad Bjelovar da prošire svoje poslovanje – kazao je Hrebak.

Tvrtka Tokić koja je lider u prodaji auto dijelova procijenila je da u Bjelovaru postoji potencijal te su se odlučili za ovakvu investiciju koju će graditi iz početka. Ivan Šantorić član uprave je kazao kako je cilj napraviti jedan prodajno-logistički objekt, veličine oko 1200 kvadrata, sa 15 do 20 zaposlenih i tri do četiri dostavna vozila kako bi što kvalitetnije pokrili potrebe kupaca.

– U poslu koji mi radimo je vrlo važna dostupnost i brzina tako da će nam ovaj objekt omogućiti da budemo što bliže našim kupcima – rekao je Šantorić.

Plan je da objekt u godinu dana bude stavljen u funkciju. Predsjednik nadzornog odbora tvrtke Tokić, Ilija Tokić zahvalio je gradonačelniku Hrebaku na brzini, od prvih kontakata do realizacije:

-Ovo je jedan lijepi primjer u Hrvatskoj da se nešto može ako se hoće. Moram pohvaliti gradonačelnika i cijeli njegov tim  jer je od prvog kontakta do realizacije i potpisivanja ugovora prošlo nepuna dva mjeseca. Ovo je jedan divan primjer i preporučio bi i svim drugim gradonačelnicima da ovako rade i bit će u Hrvatskoj ljepše i bolje – zaključio je Tokić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.