Dodijeljena priznanja najboljima u čazmanskom sportu u 2018. godini

0
521

Športska zajednica Grada Čazme dodijelila je priznanja najboljim sportašima Grada Čazme za 2018. godinu.

Za najboljeg sportaša proglašen je Dubravko Pirak član SD „Čazmatrans“ Čazma. Na Prvenstvu Hrvatske u gađanju puškom velikog kalibra 7,9 mm osvojio je 5. mjesto pojedinačno, a 2. ekipno dok je na Prvenstvu Hrvatske u gađanju puškom velikog kalibra PAP, osvojio 1. mjesto pojedinačno, a 2. ekipno.

Najbolja sportašica je Rebeka Kočunda, članica ŽOK Čazma. Prošle sezone ŽOK Čazma osvojio je 8. mjesto u 2. odbojkaškoj ligi centar, a ove prvo mjesto u 3. ligi bez izgubljenog seta. Rebeka je jedna od najredovitijih članica kluba i jedna od najzaslužnijih za postignute rezultate proteklih sezona.

Najbolji sportaš Grada Čazme u mlađoj kategoriji je Antonio Dijanek, član KK Husar. Nastupio je u juniorskoj konkurenciji na Prvenstvu Hrvatske u daljinskom jahanju i osvojio 3. mjesto,  te 5. mjesto na Croatia kupu u daljinskom jahanju. Na županijskoj razini je prvak županijske lige u daljinskom jahanju, kao i na Prvenstvu BBŽ.

Najbolja sportska ekipa je NK Čazma – seniori. U 2018. godini osvojili su 1. mjesto u 1. županijskoj nogometnoj ligi.

Najbolji sportski djelatnik Grada Čazme u 2018. godini je Krešimir Donđivić. Krešimir je tajnik kluba, a u klubu radi i kao trener sa seniorima i mlađim kadetima. U sezoni 2017./2018. MOK Čazma zauzeo je drugo mjesto u 2. hrvatskoj odbojkaškoj ligi sjever, osvojili su županijski kup, a kasnije i dogurali do osmine finala Hrvatskog kupa gdje su ispali od Mladosti iz Zagreba, osvajača kupa i državnog prvaka. Mlađi kadeti MOK-a Čazma zauzeli su 4. mjesto u Ligi mlađih kadeta središnje Hrvatske.

Najbolja sportska udruga je NK Draganec.

Najbolja stolnotenisačica Grada Čazme je Vesna Perhoč, članica STK Čazma. STK Čazma zauzeo je 2. mjesto u 2. hrvatskoj ligi za žene slavonska regija – zapad.

Najbolji strijelac je Anamarija Pirak koja je na Prvenstvu RH u gađanju serijskom malokalibarskom puškom 40 ležeći osvojila 7. mjesto pojedinačno i 1. ekipno.

Najbolji ribič je Darko Sedlar član SRD „Štuka“ Čazma. U finalu Kupa Hrvatske lovom ribe udicom na plovak osvojio je 2. mjesto pojedinačno, a u 3. ligi zapad osvojio je 7. mjesto pojedinačno i  4. kao član ekipe.

Najbolji odbojkaš je Matija Molnar član MOK-a Čazma.

Najbolja u Girevoy sportu je Anita Hinović.

Najbolji u konjičkom sportu je Ivica Hrlić, član KK Čazma. U kategoriji seniora u 1. kolu i 4. kolu Croatia kupa u daljinskom jahanju osvojio je 1. mjesto.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.