Učenici trećeg razreda Prve osnovne škole Bjelovar danas posjetili Bjelovarsko-bilogorsku županiju

Dvadesetak učenika trećeg razreda Prve osnovne škole Bjelovar i njihova učiteljica danas su posjetili Bjelovarsko-bilogorsku županiju.

Učenike i učiteljicu Ljiljanu Dominko u županijskoj Velikoj vijećnici primio je bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs sa suradnicima. Tom prilikom župan je učenike upoznao sa samom Bjelovarsko-bilogorskom županijom, poslovima koji su u njenoj nadležnosti,a učenici su postavljali brojna pitanja. Između ostaloga, zanimalo ih je kako se postaje župan, što sve župan radi, koliko Županija ima zaposlenika, kako izgleda županov radni dan.

Inače, upravo ulaganje u školstvo jedan je od prioriteta Bjelovarsko-bilogorske županije koja provodi brojne projekte kako bi se taj izuzetno važan segment konstantno unaprjeđivao. Tu svakako treba istaknuti energetske obnove 44 školske zgrade na području županije ukupne vrijednosti 136 milijuna kuna, Centre izvrsnosti, Centar kompetentnosti, izgradnju nove zgrade Glazbene škole u Bjelovaru i brojne druge. Sve to provodi se s ciljem osiguravanja što kvalitetnijih uvjeta nastave i rada našim učenicima i zaposlenicima škole te stjecanja novih znanja i postizanja još boljih rezultata učenika na raznim natjecanjima na kojima sudjeluju.


 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.