Udruga “Naši anđeli” u četvrtak otvorila svoja vrata

Ured Vlade Republike Hrvatske već tradicionalno organizira Dane otvorenih vrata udruga koji se ove godine održavaju u razdoblju od 16. do 18. svibnja. Udruga osoba s intelektualnim teškoćama “Naši anđeli” iz Čazme uključila se u ovaj program te je u četvrtak otvorila svoja vrata za sve zainteresirane građane i predstavila svoj rad, uz organizaciju kreativnih radionica.

– Ovaj put prvenstveno smo se bazirali na kreativnim radionicama. Prošle godine i pretprošle smo imali i nešto malo kulinarskih radionica, aove godine nam je bila želja da tko dođe, da se više druži s našom djecom i da im pomognu u izradi malih uradaka – rekla je predsjednica udruge Mirjana Bošnjak.

Iza ove Udruge je niz godina djelovanja, a najvažniji cilj je druženje:

– Ova udruga djeluje 25 godina, a šest zadnjih godina smo vrlo aktivni. Što se tiče članova zbog kojih se okupljamo, njih je osam. Na žalost, volonteri kojih smo prije imali dosta, i do četrdeset su otišli, normalno svatko ima svoje prioritete, svoje životne potrebe ali mi koji smo uz našu djecu, uz naše članove smo stalno tu. Tako da nas se sastaje od 12 do 15 i naše utorke provodimo radosno u druženju.

Ako niste stigli posjetiti udrugu u četvrtak to možete učiniti svakog utorka kada se članovi sastaju:

-Svaki utorak smo mi tu od 18 do 20 sati, u slučaju da nismo tu na našoj oglasnoj ploči svatko može nazvati i pitati gdje smo – kazala je Mirjana Bošnjak.

Inače, Udruga “Naši anđeli” svoj prostor ima u zgradi u kojoj je smještena Erste banka u Čazmi.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.