Prkosne i ponosne – besplatna konferencija za poduzetnice u petak u Bjelovaru

Kako unaprijediti prodaju, povući novac iz fondova Europske unije te voditi odnose s javnošću – neke su od tema konferencije Prkosne i ponosne koja će se u petak, 10. svibnja s početkom u 9 sati održati u Velikoj vijećnici Bjelovarsko-bilogorske županije u Bjelovaru.

Upravo je Bjelovarsko-bilogorska hrvatska županija s najviše poduzetnica. Za prošlu godinu podaci još nisu obrađeni, no 2017. godine u toj je županiji čak 24 posto tvrtki i 34 posto obrta bilo u vlasništvu žena.

Zbog toga će se u sklopu konferencije održati i okrugli stol Što lokalna vlast može učiniti za poduzetnice. U raspravi će sudjelovati i župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs.

Konferencija je namijenjena poduzetnicama, kako onima iskusnima, tako i onima na početku poslovanja, te ženama koje tek razmišljaju o pokretanju vlastitog posla.

Najveće nadahnuće pružit će im uspješne poduzetnice iz njihove županije. Među njima su one različitih djelatnosti – od proizvodnje lješnjakova ulja i sireva do fitnessa.

Ulaz na konferenciju je slobodan, no zbog ograničenog broja mjesta potrebna je prijava putem internetske stranice organizatora – mreže poduzetnica i poslovnih žena Women in Adria. Suorganizator je Bjelovarsko-bilogorska županija.

Sve sudionice konferencije na dar će dobiti knjigu Od zaposlenice do poduzetnice.

Konferencija završava u 14 sati.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.