Dubravi 294 tisuća kuna za nogostup i odvodnju u Ulicama Braće Radić i Svete Margarete

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja objavilo je rezultate općinskih i gradskih projekata za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda koje će ministarstvo sufinancirati u 2019. godini.

Javni poziv za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2019. godini objavljen je 20. veljače 2019. godine s ciljem osiguravanja financijske potpore za projekte jedinica lokalne samouprave koji potiču ili pridonose boljem obavljanju komunalnih djelatnosti i pružanju odnosno isporuci komunalnih usluga, kao i za aktivnosti na projektima koji će pridonijeti podizanju razine javnih usluga i većoj kvaliteti življenja stanovnika na području pojedine jedinice lokalne samouprave.

Među 181 odobrenim projektom nalazi se i onaj Općine Dubrava, koja je ostvarila sufinanciranje izgradnje nogostupa i odvodnje u Ulicama Braće Radić i Svete Margarete. Za tu namjenu ministarstvo je osiguralo 294 tisuće kuna.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.