Župan Bajs sastao se sa SDP-ovim kandidatima na EU izborima

U okviru posjeta Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, SDP-ovi kandidati na izborima za EU parlament Gordan Maras, Joško Klisović i Mirela Holy susreli su se s bjelovarsko-bilogorskim županom Damirom Bajsom.

Tom prilikom župan Bajs upoznao ih je sa stanjem u županijskom gospodarstvu i poljoprivredi kao i činjenicom da je Bjelovarsko-bilogorska županija među vodećim županijama u Hrvatskoj kada je povlačenje europskih sredstava u pitanju.
„U okviru EU izbora koji su pred nama važno je da građani kako Hrvatske tako i naše Bjelovarsko-bilogorske županije imaju što bolji uvid u mogućnosti koje se pružaju na raznim listama. Danas sam iskoristio priliku i upoznao SDP-ove kandidate na listi za EU izbore sa svime onim što se događa na području naše županije u gospodarstvu, poljoprivredi, ali i potrebama koje su vezane za unaprjeđenje kada govorimo o onome što je ključno, a to su ulaganja na našem području. Naravno da su europski fondovi bitni i za poljoprivredu, ali i za niz društvenih, ali i socijalnih izazova koji su pred nama. Mislimo da kroz ovakve posjete, s jedne strane, oni koji su kandidati mogu bolje vidjeti potrebe ovog dijela Hrvatske,a s druge strane i sami građani mogu bolje izabrati“, rekao je župan Damir Bajs.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.