Počela prodaja ulaznica za 17. BOK fest

Pred nama je 17. BOK fest, a tim povodom jutros u deset sati na Gradskom korzu u Bjelovaru krenula je prodaja ulaznica za ovu manifestaciju. I ove godine veliki broj ljubitelja kazališta došao je među prvima nabaviti ulaznice, a za sve prije toga odigran je duhoviti performans   legendarnih glumaca Smiljke Bencet – Jagarić i Vida Baloga.

Od 27. travnja do 11. svibnja  13 predstava, 1 mjuzikl i nešto izmjenjeni koncept donosi 17. izdanje Bjelovarskih odjeka kazališta. Gradonačelnik Dario Hrebak rekao je kako očekuje da će sve biti puno bolje nego prijašnjih godina, tako je izdvojio izložbu glumaca koja će biti u subotu 27. travnja kod paviljona, a u isto vrijeme bit će otvoren i Sajam cvijeća, dok će u 12 sati biti tradicionalna moto-alka.

Prva predstava na festivalu je Čarobni Broadway zagrebačkog kazališta Komedija koja će biti prikazana u Dvorani europskih prvaka na kojoj će između ostalih  biti prisutno oko 250 bjelovarskih osnovnoškolaca, a  da se na jednom mjestu trajanja BOK festa mogu vidjeti odlične predstave potvrdio je glumac Ivan Ožegović, inače savjetnik umjetničkog direktora Gorana Navojca, koji je kazao kako je ovako dobre predstave  teško dobiti i nekim većim festivalima.

Cijene ulaznica se kreću između 20 i 60 kuna. Najskuplja ulaznica je ona od 60 kuna i odnosi se na parter poziciju za mjuzikl  „Čarobni Broadway“, a ulaznice se mogu kupiti na kiosku Bok festa na bjelovarskom Korzu.Inače, ovogodišnji BOK završava 11. svibnja predstavom Jugoslovenskog dramskog pozorišta Beograd, „Ujak Vanja“.

Program ovogodišnjeg BOK festa:

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.