“2. Flores – sajam cvijeća Bjelovar” privukao veliki broj posjetitelja

“2. Flores – sajam cvijeća Bjelovar“ koji je danas otvoren na sajamskom prostoru u Gudovcu izazvao je veliki interes posjetitelja. Sajam se održava u suradnji Bjelovarskiog sajma i Hrvatske poljoprivredne komore i pod pokroviteljstvom Bjelovarsko-bilogorske županije.
Sajam cvijeća je izložbeno-prodajnog karaktera , a izlagači su došli iz cijele Hrvatske, ali i susjedne BIH. Izlagači su posjetiteljima ponudili razne vrste cvijeća, presadnica, eterična ulja, ljekovito bilje, ali i opremu za vrt, plastenike i niz drugih stvari.

-Lijepo je vidjeti toliki broj ljudi koji su došli bez obzira na vrijeme, lijepo je vidjeti i toliki broj štandova i izlagača, to pokazuje želju da se ovaj sajam nastavi. Moram reći da je ovo 2. sajam cvijeća i što je ljepše nego biti na sajmu cvijeća. Sajam pokazuje i što Hrvatska može proizvesti i kada govorimo o tome ovi krajevi Hrvatske na tome mogu zasnivati i svoju sadašnjost i svoju budućnost. Ja bih zahvalio organizatorima i ostalim pokroviteljima sajma i naglasio da sajam napreduje. Prošle godine je bilo upola manje izlagača, ove godine ih ima preko sedamdeset. Želja nam je da se sajam nastavi i da iduće godine imamo 3. sajam cvijeća – kazao je župan Bjelovarsko-bilogorske županije Damir Bajs.

Svi vi koji niste danas obišli ovaj sajam možete to i u nedjelju u vremenu od 9 – 18 sati. Inače, uz bogati izložbeno – prodajni karakter sajma organizatori su pripremili i kulturno-umjetnički program.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.