Bjelovarčanin Goran Romek na listi HSLS-a za Europski parlament

Hrvatska socijalno-liberalna stranka u ponedjeljak je Državnom izbornom povjerenstvu predala kandidacijsku listu za Europski parlament na čelu koje će biti Saša Poljanec-Borić.

HSLS-ov program koji se zove „Dobar dan građani, doviđenja birokrati“ predstavljat će i mladi potpredsjednik HSLS-a Bjelovar i predsjednik Mladih hrvatskih liberala , Goran Romek. Program se sastoji od tri točke i primjeren je trenutku u kojem se Hrvatska trenutno nalazi. Prva točka programa glasi ‘Europska unija je rješenje, a nije problem’, druga je ‘Schengen sada i odmah’, a treća točka je ‘Protiv ortačkog kapitalizma, a za narodni kapitalizam utemeljen na vladavini prava’.

HSLS na ove izbore izlazi ponosno i samostalno te svjesno ulazi u borbu protiv raznih „prodavača magle“ koji ima sve više i u Hrvatskoj i u Europskoj uniji.

HSLS Bjelovar ponovno jedini od svih stranaka ima jednog Bjelovarčanina na svojoj listi za kojega iskreno vjerujemo da će se znati boriti za interese mladih, kao što je to i do sada radio.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.