Odličan uspjeh plesača Plesnog kluba H-8 na državnom prvenstvu u latinsko-američkim plesovima

rhdr

6. travnja u Koprivnici, u sportskoj dvorani Srednje škole održano je državno prvenstvo u  latinsko-američkim plesovima za parove, pojedince i grupe u organizaciji Hrvatskog sportskog plesnog saveza i domaćina ŠPK ”Ritam-Koprivnica. Natjecalo se preko 230 natjecatelja iz 14 klubova.

Državni prvaci su u najjačoj kategoriji plesni par Viktor Sabo-Vanja Vujić, ŠPK ”Optimus” Zagreb koji su i prošlogodišnji prvaci.

Među natjecateljima bili su i članovi ŠPK ”H-8” koji su postigli zapaženi uspjeh i to u kategoriji ”mlađi osnovci” Filip Dujmović-Sara Haistor, osvojili su 2. mjesto i uz srebrne medalje i pehare postali vice prvaci države u starosnoj dobi ”mlađi osnovci”.  Jan Bradić-Petra Srebrenović osvojili su 9. mjesto u kategoriji ”osnovaca”, a Petar Klinac-Erna Sočec u kategoriji  (mladež ) osvojili su  11. mjesto u velikoj konkurenciji.

U pojedinačnom natjecanju u kategoriji ”osnovci” u pet plesova od 21 natjecatelja u kategoriji ”osnovci” Ameli Koščak Vukobrat  osvojila je 3.mjesto i brončanu medalju dok je Matea Prskalo u finalu bila 6, a Vanesa Račan 7. Jana Polak, Valerija Brajdić i Iva Horvat zauzele su niže plasirana mjesta u velikoj konkurenciji.

Barbara Babok u kategoriji  ”mlađa mladež” osvojila je 22 mjesto od 38 natjecatelja.

Nakon desetak godina H-8 ponovo se vraća na pozornicu sportskog plesa sa viceprvacima i brončanom medaljom u pojedinačnoj konkurenciji u kategoriji ”osnovci” s Ameli Koščak Vukobrat.

Sljedeće natjecanje je u Zagrebu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.