Dubrava: Uskoro počinju radovi na Kulturnom centru u Dubravi

Vijećnici Općine Dubrava na 16. Sjednici Općinskog vijeća usvojili su niz odluka o odabiru najpovoljnijih izvođača za radove koji će se ove godine obavljati na području Općine Dubrava.

Najvažniji projekt je rekonstrukcija i nadogradnja građevine u ul. Sv. Margarete 4 u Dubravi u kojoj bi vrata trebao otvoriti Kulturni centar. Najpovoljniju ponudu dala je tvrtka Polding d.o.o. iz Vrbovca koja će za nešto više od 3 milijuna kuna + PDV raditi na ovom važnom proojektu za Dubravu. Radovi bi trebali početi odmah nakon potpisivanja ugovora, a s obzirom na Ponudu trebali bi biti gotovi u roku od 4 mjeseca od uvođenja u posao, pa možemo pretpostaviti da bi Kulturni centar trebao biti gotov do rujna ove godine. Za obavljanje stručnog nadzora odbabran je Omega inženjering iz Zagreba za iznos od 199.500,00 kn + PDV.

Radovi održavanja nerazvrstanih cesta „frezanim asfaltom“ dodijeljeni su tvrtki Swietelsky d.o.o. iz Zagreba koja će taj posao napraviti za nešto više od 200 tisuća kuna + PDV. Kamen za održavanje nerazvrstanih cesta dobavljati i prevozit će Vinter gradnja d.o.o. iz Dubrave.

Projektnu dokumentaciju i prijavu na natječaj „Izgradnja šumske infrastrukture na području Općine Dubrava“ izradit će Salix plan d.o.o. iz Zagreba za 127.780,00 kn + PDV.

U aktualnom satu postavljena su samo dva pitanja. Prvo pitanje postavio je vijećnik Martinčević iz SDP-a koji je ukazao na to da javna rasvjeta ne radi u Brezju. Odgovoreno mu je da je Elektra kontaktirana u svezi tog problema te da će za dan-dva kvar biti otklonjen. Vesna Katalenac iz HSU-a predložila je da Općina pokuša iz fondova EU  nadograditi vrtić, na što joj je zamjenik načelnika Ante Grizelj kazao kako će se provjeriti mogućnosti, te ako postoje da će se pokušati na taj način riješiti taj problem.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.