Čazmanac Ivan Katalenić Mister Turizmijade 2019.

U Budvi će se od 04. do 08. svibnja održati 12. Međunarodni kongres i sportske igre Fakulteta za turizam i hotelijerstvo. U proteklih 11 godina ova manifestacija okupila je preko 8500 studenata i stručnjaka iz oblasti turizma, hotelskog menadžmenta i gastronomije.  Na ovu manifestaciju dolaze studenti iz cijele regije, Hrvatske, Crne gore, Slovenije, Bih i Srbije. Osim kongresa i sportskih igara koje će biti održane u sklopu ove manifestacije bira se i Miss i Mister Turizmijade 2019. godine.

Ove godine tu laskavu titulu između kolega studenata iz regije ponio je Čazmanac Ivan Katalenić kojeg su kolege u opisu za ovo natjecanje opisali ovako:

Momak profinjenog ukusa, odvažnog stava i nesumnjivog unutrašnjeg samopouzdanja dolazi nam s Međimurskog veleučilišta u Čakovcu. Elegantan i uspješan u svakom pogledu, sa okom za detalje. Uvijek oduševljava i baca u ekstazu pripadnice ljepšeg spola, a kada tome dodate još i pokoju čašicu njegovog zlatnog vina i njegovu besprjekornu fizičku spremu i kondiciju (posebno u nogometu i tenisu), sigurno je samo jedno. Katas vas definitivno neće razočarati. Glasajte za Katasa i on će Vam se višestruko odužiti!

Mi bi ovom još dodali da je Ivan izuzetno pristojan i ljubazan mladić kojeg krasi i prekrasan osmijeh.

Poziv kolega je prihvaćen i naš Ivan je premoćno osvojio ovu laskavu titulu. Osim što je osvojio titulu Mistera Ivan je osvojio i besplatan put u Budvu. Čestitamo!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.