Svi za Milu: Nogometaši Garešnice i Čazme danas igraju za Milu!

U tijeku je vjerojatno najveća humanitarna akcija u povijesti Hrvatske, a krenula je iz Rijeke. Dvogodišnja Mila Rončević, koja se već godinu dana bori s teškim oblikom leukemije, digla je Hrvatsku na noge. Jedina šansa za život maloj je Mili liječenje u Americi koje košta vrtoglavih 18 milijuna kuna. U manje od 24 sata prikupljeno je gotovo 8 milijuna kuna.
Vijest da Mila treba pomoć za život državom se proširila brzinom svjetlosti te izazvala lavinu reakcija.
Mili su odlučili pomoći brojni građani, poduzetnici, sportaši, obrtnici, ugostitelji, vlasnici trgovina- svatko na svoj način dio je ove velike akcije. U akciju se uključio i NK Garić iz Garešnice koji će sav prihod od ulaznica sa današnje utakmice Garić – Čazma koja se igra u Garešnici u 15:00 sati uplatit na žiro račun za potrebe liječenja dvogodišnje Mile Rončević. Iz NK Garića pozivaju sve ljude velikog srca da se odazovete u što većem broju i uživaju u nogometu i učine dobro djelo.


*Malenoj Mili možete pomoći i uplatom na račun u Banci Kovanica Varaždin HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, Hreljin 33B, 51226 Hreljin, opis plaćanja “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević” i model plaćanja 99. Za plaćanja iz inozemstva BIC/SWIFT je SKOVHR22.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.