Najavljen 44. supermaraton Zagreb – Čazma “Od Kaptola do Kaptola”

U zgradi Gradske uprave održana je konferencija za novinare na kojoj su gradonačelnici Grada Zagreba i Grada Čazme, Milan Bandić i Dinko Pirak najavili 44. međunarodni supermaraton Zagreb – Čazma Od Kaptola do Kaptola.
Najduža cestovna atletska utrka u Hrvatskoj, duga 61 kilometar i 350 metara, trči se od zagrebačkoga do čazmanskog kaptola.

Pozivam sugrađane da nam se pridruže u nedjelju 31. ožujka u 8 sati na Trgu bana Jelačića kada ćemo označiti start utrke i pozdraviti naše prijatelje trkače iz Bosne i Hercegovine, Austrije, Mađarske, Slovenije i Hrvatske, rekao je gradonačelnik Bandić.

Zaželjevši maratoncima da sretno stignu u Čazmu, gradonačelnik Pirak je posebno zahvalio Gradu Zagrebu na podršci te je istaknuo da Supermaratona ne bi ni bilo da nema dobre suradnje dvaju gradova. Koliko je ova trka popularna govori i činjenica da se za nju prijavilo preko 150 maratonaca. Pozivam građane Zagreba da dođu u Čazmu, gdje smo osim sportskog dijela također organizirali kulturne i druge manifestacije. 

Supermaraton organizira Grad Čazma, Sportska zajednica i Turistička zajednica grada Čazme, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.