Dubrava: Radovi na mostu na Črncu počinju u svibnju

0
431

U Općinu Dubrava stigla je dobra vijest, naime predsjednik Uprave Hrvatskih cesta Josip Škorić potvrdio je informaciju na sastanku s načelnikom Dubrave Tomislavom Okrošom da će radovi na mostu na Črncu početi u svibnju.

Dugo očekivani projekt sanacije mosta na državnoj cesti vrijedan više od 5 i pol milijuna kuna ove godine tako će dobiti svoj završetak.

– Odabran je izvođač radova. Što se tiče samog mosta on je granica između Općine Dubrava i Grada Vrbovca. Uvelike koristi stanovnicima naše općine ali i okolnih općina i gradova. Stanovnici koji rade u Vrbovcu ili putuju prema ostalim gradovima zagrebačkog prstena svakodnevno prolaze tim spornim i opasnim mostom, a nakon završetka radova više neće sigurnost putnika biti ugrožena  -rekao je načelnik Tomislav Okroša

Načelnik Okroša je s predsjednikom Uprave Hrvatskih cesta Josipom Škorićem razgovarao i o ostalim radovima koje Hrvatske ceste obavljaju na području Općine Dubrava, pa se tako razgovaralo i o izgradnji nogostupa i odvodnje u Zagrebačkoj ulici u Dubravi.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.