Odlični rezultati Kettlebell klub Čazma na turniru u Pisarovini

16. ožujka u Pisarovini nedaleko Zagreba održano je 8.natjecanje pod nazivom Pisarovina Open. To je najstarije natjecanje u girevoy sportu u Hrvatskoj i jedno je od najvećih u regiji. Ujedno je i ovo prvo natjecanje u Hrvatskoj održano po WKSF (World Kettlebell Sport Federation) pravilima. Na natjecanju je nastupilo 70tak natjecatelja iz Hrvatske, Srbije, Mađarske i Slovenije. KK Čazma nastupio je sa 4 natjecatelja u različitim kategorijama i disciplinama.

Tomislav Dianić otvorio je natjecanje u biathlonu sa 2x24kg i napravio osobni rekord u ovoj disciplini. Tomislav je u deset minuta 103 puta podigao girje u jerku te 123 puta i snatchu što mu je ukupno donijelo 164,5 boda i ukupno osvojeno drugo mjesto u kategoriji +87kg.

Ornela Cindori nastupila je u disciplini long cycle sa 2x12kg i također napravila osobni rekord u ovoj disciplini. Ornela je uspjela u deset minuta girje podići 103 puta i time je osvojila 1.mjesto.

Alen Petrač nastupio je u disciplini long cycle sa 2x16kg i u nešto više od 8 minuta napravio 56 ponavljanja što je bilo dovoljno za 4.mjesto. Boris Baborski se nakon dvije godine vratio u svoju kategoriju i nastupima sa 2x24kg. Nastupio je u disciplini long cycle sa 2x24kg i također u nešto više od 8 minuta napravio 44 ponavljanja što je bilo dovoljno za 3.mjesto.

– Osobno sam zadovoljan ostvarenim rezultatima, naročito novim osobnim rekordima Ornele i Tomislava. Alenov rezultat nas je malo iznenadio no vjerujem kako je njega dodatno motivirao za nadolazeća natjecanja. Zadovoljan sam i vlastitim rezultatom. S obzirom da mi je ovo prvo natjecanje na 2x24kg nakon dvije godine, nisam očekivao više od 7 minuta i 40 ponavljanja.Sljedeće natjecanje nam je 6. travnja u Zagrebu gdje će se održati Zagreb Open, a ujedno i Prvenstvo Hrvatske 2019. Nastupit ćemo u istom sastavu i nadamo se još boljim brojkama – kaže Boris Baborski.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.