Turistički aduti bjelovarsko-bilogorske županije predstavljeni na sajmu turizma Place2go

Place2go međunarodni sajam turizma najveći je sajam takvog tipa u Hrvatskoj koji suvremenim putnicima pruža zanimljive i korisne informacije o domaćim i svjetskim destinacijama. Na ovom sajmu koji je održan proteklog vikenda predstavili su se na štandu Turističke zajednice BBŽ i turistički aduti naše županije.

Na štandu Turističke zajednice BBŽ predstavile su se Daruvarske toplice, Salajland, Izletište Vinia, Vila Bilogora i Konjički kub Vinia.

– Mene veseli što je iskorištena prilika za razgovor sa zainteresiranim agencijama i dobar dio poslova je napravljen, a nismo propustili šansu da predstavimo ukupnost naše turističke ponude. Županija je godinu za godinom pri vrhu kad govorimo o porastu dolazaka i noćenja. Mi da bi nastavili s takvim trendom, biti prvi u Hrvatskoj na taj način, moramo se prezentirati i naše je mjesto ovdje – rekao je župan Damir Bajs.

Tea Belavić iz marketinga Salajlanda istaknula je kako na sajmu posebno predstavljaju Uskrsnu priču koja će početi 12. travnja na imanju Salajevih u Grabovnici:

– Ovo je odlična prilika i jako nam je drago što nam je Županija pružila priliku da sudjelujemo na ovom sajmu i predstavimo sve što imamo.

Puno znači predstavljanje na ovom sajmu i Tajani Kesić Šapić iz Izletišta i vinotočja Vinia jer im je cilj privući što više gostiju iz zagrebačkog kraja:

– Imamo nove ponude konjičkog turizma i programe za kampove za jahanje za mlade preko ljeta i vikend ponude tako da nam je ove godine to fokus, a isto tako i razgovori s agencijama za dovođenje grupa turista kod nas na imanje ali i imanja susjednih obiteljskih gospodarstava u blizini – rekla je Kesić Šapić.

Uspješne poslove na sajmu sklopile su Daruvarske toplice kaže Miran Husak iz prodaje Daruvarskih toplica:

 – Dosta je bilo upita agencija, dogovorene su suradnje s nekim agencijama i individualcima. U principu ponude za grupe i turističke programe u Daruvaru – kazao je Husak.