Farkaševac: Nastavlja se uređenje društvenih domova

Općina Farkaševac nastavlja uređivati društvene domove na svom području. Tako su prije nekoliko tjedana završeni radovi na domu u Prašćevcu. Isto tako dom u Ivančanima dobio je novu fasadu. Trenutno su radovi na obnovi doma u Donjem Bolču. U Domu se uređuje unutrašnjost, a isto tako ovaj dom će dobiti i novu fasadu. Želja općinskog vodstva i Općinskog vijeća je da svi domovi na području općine dobiju svoju funkciju i da zadovolje razne potrebe mještana.

– Svi ti domovi služe za razna druženje mještana, proslave rođendana, razne veselice ali i za potrebe karmina. Isto tako koristimo ih i prilikom održavanja izbora. Mislim da smo ovim obnovama napravili pun pogodak. Došli smo do toga da je u svakom selu dom u punoj funkciji i na raspolaganju svim mještanima tog sela – kazao je načelnik Općine Dražen Draganić.

Osim uređenja društvenih domova, samom Farkaševcu radi se na izgradnji nogostupa. Sredstvima Hrvatskih cesta asfaltirano je 450 m nogostupa.

– Nadam se da će sve naše ulice poprimiti ovakav izgled kroz neko određeno vrijeme. Ove godine trebali bi početi radovi na vodovodu i naravno da nećemo raditi nogostup pa ga kasnije prekopavati i trgati zbog vodovoda. Pričekati ćemo da radovi na izgradnji vodovoda završe kako bi radili na nogostupima – rekao je Draganić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.