BBŽ i Ekonomski fakultet Zagreb u novom FBA programu – počela predavanja u sklopu programa poduzetništvo, kontinentalni i zdravstveni turizam

U Daruvarskim toplicama u petak 15. ožujka su počela predavanja u  sklopu FBA specijalističkog programa Poduzetništvo u ekonomiji znanja – poduzetništvo, kontinentalni i zdravstveni turizam koji provode Bjelovarsko-bilogorska županija i zagrebački Ekonomski fakultet.

Program je baziran na kolegijima iz područja kontinentalnog i zdravstvenog turizma te poduzetničkog marketinga, a edukacija se održava u Daruvarskim toplicama, poznatim upravo po lječilišnom i zdravstvenom turizmu. Program je certificiran od strane Zagrebačkog sveučilišta i priznaje se kao dopunsko obrazovanje i usavršavanje u struci.

Ovo je inače već 8 program koje organiziraju Županija i zagrebački Ekonomski fakultet kroz koji je do sada prošlo 9  grupa polaznika koji su u kroz njega došli do novih znanja. Daruvarske toplice su izabrane kao mjesto gdje će se održavati jer su upravo Daruvarske toplice centar županije za razvoj kontinentalnog i zdravstvenog turizma.

– Program je predviđen u 3 mjeseca, 120 sati nastave, jedan semestar i nakon toga ćemo imati završni rad, poslovni plan, prezentaciju projekta. Ja se nadam da će žiri biti u istim sastavu u kakvom je i sada, koji će to pogledati, procijeniti i naravno vas odabrati kao položene kandidate i preporučiti za dalJnju provedbu tih projekata – rekao je prof. Marko Kolaković iz zagrebačkog Ekonomskog fakulteta okupljenim polaznicima.

Bjelovarsko-bilogorski župan je zadovoljan velikim interesom polaznika i željom za znanjem jer to je ključna stvar za napredovanje:

– Svi predavači će sigurno s odgovarajućim autoritetom ali i htijenjem pokazati što je to ovog trenutka bitno u ove tri teme koje su vezane uz ovaj studij. Županija je tu da bude partner fakultetu i polaznicima kroz sufinanciranje ukupnosti iznosa – rekao je župan Bajs.

Uspješnim završetkom programa dobiva se Certifikat o završenom FBA studiju „Poduzetništvo u ekonomiji znanja“od strane Ekonomskog fakulteta u Zagrebu što se upisuje i u e-radnu knjižicu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.