Koreanac Seo – Dong Geon novi igrač NK Berek

NK Berek u ovom prelaznom roku dobio je pojačanje. Pojačanje kao pojačanje i ne bi bila neka vijest da im nije stigao nogometaš iz Južne Koreje po imenu SEO – DONG GEON.
Seo igra na lijevom krilu i krase ga osobine sjajnog tehničara što se moglo vidjeti u prvoj utakmici koju je odigrao protiv Bila. Ekipa ga je dobro prihvatila mada s ekipom ima samo jedan trening tjedno i to petkom dok ostale treninge ima s nogometašima NK Bjelovar jer u Bjelovaru i živi.

Inače, ovaj zanimljiv nogometaš dolazi iz Seula. U Europu je stigao 2017. godine i doživio kulturološki šok. No, kako je vrijeme odmicalo tako se i privikavao. Potječe iz sportske obitelji, a nogomet igra od svoje 12. godine i želja mu je jednog dana zaigrati kao profesionalac.
Za sada je dogovoreno da će za NK Berek odigrati jednu polusezonu i zatim je u planu povratak u Seul. Ipak njegova želja je da se profesionalno nogometom bavi u Hrvatskoj tako da ima nade da se vrati.
Na pitanje što mu se sviđa u Hrvatskoj ističe žene i hranu, pa tko zna možda ovog našeg zanimljivog junaka priče osvoji neka djevojka iz Općine Berek izgledom i sjanom kuhinjom pa on postane berečki zet . Mi mu želimo puno sreće i da ispuni svoje snove.