I ovog vikenda policija provodi akciju u prometu

U cilju povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama policija i dalje kontinuirano, a posebice u dane vikenda, poduzima pojačane aktivnosti, usmjerene prioritetno na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, posebice tzv. „četiri glavne ubojice u prometu“, kao i prekršaje vozača mopeda i motocikala.

Tijekom narednog vikenda od danas 08. do nedjelje 10. ožujka na području PU bjelovarsko-bilogorske, ali i cijele Republike Hrvatske, policija će poduzimati pojačane aktivnosti u cilju preveniranja prometnih nesreća i njihovih posljedica.

U noći 09./10. ožujka (subota/nedjelju) u vremenu od 20.00 do 06.00 sati na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske provodit će se županijska akcija pojačanog nadzora prometa, a koja će posebno biti usmjeren na sankcioniranje vožnje pod utjecajem alkohola i droga.

Podsjećamo sve sudionike u prometu, a posebice vozače motornih vozila, da već i malene količine alkohola povećavaju samopouzdanje i smanjuje osjećaj odgovornosti, a istovremeno otežavaju zapažanje i usporavaju reakcije vozača uslijed čega dolazi do prometnih nesreća.

I ovom prilikom iz Policijske uprave mole sve sudionike u prometu da poštujući prometne propise vode brigu o svojoj i sigurnosti drugih sudionika u prometu, te da svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.