Pune ruke posla proteklog vikenda za policajce PU bjelovarsko-bilogorske

U noći, 15./16. veljače, u Garešnici, u Radničkoj ulici iz kokošinjca koji se nalazi u sklopu obiteljske kuće netko je ukrao tri kokoši, čime je vlasnici pričinjena šteta od oko 300 kuna.

U razdoblju od 15. siječnja do 15. veljače, nepoznati počinitelji su iz privatne šume koja se nalazi između Paljevina i Starina, ispilili i odvezli oko tri prostorna metra drveta graba i bagrema. Prema izjavi vlasnika nastala šteta se cijeni na oko 600 kuna. 

U noći, 16./17. veljače, u Čazmi, u Česmanskoj ulici, netko je iz otvorenog bunara izvukao i odnio električnu potopnu pumpu vrijednu oko 500 kuna.

 U nedjelju, 17. veljače, u Bjelovaru, u Ulici A. Mihanovića, u jednom ugostiteljskom objektu, nepoznati počinitelj je iskoristio trenutak kada se djelatnik nije nalazio u prostoru šanka i iz nezaključane blagajne ukrao dnevni utržak i udaljio se u nepoznato.

U subotu, 16. veljače, oko 12.10 sati, u Bjelovaru, na Trgu Eugena Kvaternika, u gradskom parku 39-godišnjak i 38-godišnjak su u vidno alkoholiziranom stanju na javnom mjestu konzumirali alkoholna pića, vikali i galamili, te verbalno bez povoda napadali građane. Nakon upozorenja policijskih službenika oni su se udaljili s mjesta događaja, a protiv obojice slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.   

U nedjelju, 17. veljače, poslijepodne, u Daruvaru, u Kolodvorskoj ulici, u jednom ugostiteljskom objektu javni red i mir je narušavao 47-godišnjak tako što je revoltiran jer mu konobarica nije dala alkoholno piće, pepeljarom udario po šanku koja se razbila. I protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U nedjelju 17. veljače oko 02,25 sati, 28-godišnjak je upravljao  osobnim automobilom marke Volvo (BJ) Ulicom Velike Sredice iz smjera centra Bjelovara.  Dolaskom do ispred kbr.39, uslijed neprilagođene brzine osobinama ceste (zavoj), izgubio je nadzor nad vozilom i s desne strane prešao na lijevu stranu kolnika gdje je prednjim krajem vozila udario u prednji kraj osobnog automobila Renault Megane (BJ) kojim je upravljala 37-godišnjakinja koja se kretala z suprotnog smjera desnom stranom kolnika. U prometnoj nesreći vozačica zadobila je teške tjelesne ozljede, dok je vozač također zadobio teške tjelesne ozljede te protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave.  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.