Vrijedna Udruga žena općine Dubrava održala izbornu skupštinu

Udruga žena općine Dubrava održala je izbornu skupštinu. Ova udruga koja broji pedesetak članica djeluje na području razvoja lokalne zajednice, kulture i održivog razvoja, zaštite okoliša i prirode te na području ljudskih prava.

S obzirom da je skupština bila izbore članice udruge jednoglasno su odlučile da udrugu i dalje nastavi voditi dosadašnje vodstvo. Za predsjednicu je ponovno izabrana Mirela Videc, za potpredsjednicu Marijana Marković i za tajnicu Ivana Dragija.

Govoreći o radu u protekloj godini na skupštini se moglo čuti kako je Udruga tijekom 2018. bila najaktivnija do sada u svom četverogodišnjem postojanju. Članice su sudjelovale na svim manifestacijama na području općine Dubrava te na regionalnim manifestacijama: Kaj su jeli naši stari, Stara jela z Dugog Sela, Kriški Oblizeki, organizirala izlete, posjete kazalištu i radionice izrade božićnih dekoracija.

Nakon uspješne 2018. godine članice imaju puno planova u ovoj godini. Kao i do sada cilj je popratiti sva događanja u općini, promovirati se na regionalnim manifestacijama, posvetiti se promociji same udruge žena i raditi na zaštiti okoliša i prirode.

Zanimljivost ove skupštine je bila da su članice same uredile i dekorirale salu modernim detaljima s daškom starina i u bojama udruge. Svaka članica dobila je prigodni poklon kao znak zahvale za uloženi trud, rad i vrijeme posvećeno udruzi, a ove godine to su bile platnene vrećice s logom udruge  i zahvalnice koje su članice radile same, od dizajna do tiska.

Udruga se financira od članarina dobrovoljnim priloga građana, a rad udruge financijski pomaže i Općina Dubrava. Sa skupštine ove vrijedne članice poslale su poruku i svim ženama sa područja općine Dubrava da im se pridruže.
U rad udruge se možete uključiti online pristupnicom preko njihove web stranice https://uzdubrava.wordpress.com/ ili im se javite na facebook ili mail Udruge žena općine Dubrava, udruga.zena.opcine.dubrava@gmail.com.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.