OPĆINA FARKAŠEVAC DOBIVA NOVI TURISTIČKI SADRŽAJ: U Kablu se radi Etno selo

Općinsko vijeće Općine Farkaševac donijelo je Odluku o izradi Urbanističkog plana uređenja turističke zone Kabal. Obuhvat plana je 3,32 hektara.

Naime, AS Lovni turizam podnio je zahtjev prema Općini Farkaševac da se za dio zemljišta oko njihove lovačke kuće napravi detaljan urbanistički plan. Općina Farkaševac dio posla oko urbanističkog plana je već odradila. Ovaj dokument je prethodnica za izdavanjem građevinske dozvole za izradu infrastrukture. Krajnji cilj je gradnja na prostoru Etno sela.

-Bit će to jedna lijepa turistička atrakcija na našem području. Prema najavama investitora odredište će imati različite sadržaje za različite ukuse i potrebe. U planu je izgradnja i turističkih kućica. Svi projekti koji se rade na području naše općine uvijek će biti pozdravljeni od općinske uprave i mene osobno i imat će našu podršku i svu potrebnu pomoć-kazao je načelnik općine Farkaševac Dražen Draganić.

Što se tiče financiranja izrade Urbanističkog plana troškove će podmiriti sam podnositelj zahtjeva. Cijena izrade je 44.800,00 kuna.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.