Općine Dubrava i Farkaševac sufinanciraju Školu plivanja u Nerezinama

Gradonačelnik Vrbovca Denis Kralj i načelnici općina Dubrava, Farakaševac, Preseka i Rakovec s direktorom poduzeća Gradski objekti Vrbovec Markom Beloševićem potpisali su ugovore o sufinanciranju 50 posto iznosa Škole plivanja u Nerezinama.

Cijena škole plivanja za učenike osnovnih škola u trajanju od deset dana je 2000 kuna, što uključuje puni pansion i prijevoz. Potpisivanjem ugovora o sufinanciranju potvrđeno je kako će polaznici desetodnevnu školu plivanja plaćati 1000 kuna, dok će ostatak cijene pokriti Grad i općine.

Zadovoljstvo ponovnim otvaranjem odmarališta izrazio je načelnik općine Farkaševac Dražen Draganić. –Zadovoljni smo s prošlom sezonom u Nerezinama i mislim da je odrađen kvalitetan posao. Drago mi je da se i dalje ulaže u odmaralište i da ćemo i ove godine ponoviti našu suradnju –istaknuo je Draganić.

Zadovoljan je i načelnik Općine Dubrava Tomislav Okroša. – Spomenuo bi da Općina Dubrava sufinancira i 50 posto cijene ljetovanja za djecu predškolske dobi. Drago mi je da se nastavlja ova dobra suradnja i dobri odnosi među susjednim općinama – rekao je Okroša.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.