U Općoj bolnici Bjelovar napad na medicinske djelatnike

0
1934

Danas 02. veljače, oko 00,05 sati, u  čekaonicu Hitnog objedinjenog bolničkog prijema Opće bolnice Bjelovar, 27-godišnjak i 40-godišnjak dovezli su kćer od 40-godišnjaka kojoj su započeli trudovi te zatražili pomoć. Kada je medicinsko osoblje reklo navedenima da požure sa pacijenticom u rodilište muškarci su počeli vikati  i galamili nezadovoljni reakcijom medicinskog osoblja  te je 27-godišnjak  gurao 25-godišnjeg medicinskog tehničara  i primao ga za ruke u namjeri fizičkog sukoba sa istim.

Nakon toga su muškarci sa pacijenticom otišli na Odjel djelatnosti za zdravstvenu zaštitu žena gdje su također  vikali i galamili, kojom prilikom  je 27-godišnjak uz prijetnje nasrtao i gurao u prsa 59-godišnju i 30-godišnju primalju nakon čega je rukom razbio staklo na ulaznim vratima Odjela i pred jednom djelatnicom  izrekao neizravnu prijetnju ubojstvom jednom od liječnika ginekologa ukoliko ne bude sve u redu sa trudnicom.

Obojica počinitelja privedeni su u službene prostorije Policijske postaje Bjelovar gdje je utvrđeno da su obojica bila pod znatnim utjecajem alkohola nakon čega su uhićeni i danas tijekom prijepodneva, uz optužni prijedlog zbog sumnje da su počinili prekršaj iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (drsko i nepristojnog ponašanje),  privedeni na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.  

Poradi sumnje da je 27-godišnjak počinio kaznena djela  „Oštećenje tuđe stvari“, i  „Prijetnje“ u tijeku je kriminalističko istraživanje.  

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.