Održana redovna godišnja skupština udruge „Bilogorska sela“

Tradicionalno, posljednjeg petka u mjesecu siječnju održana je redovna godišnja skupština udruge „Bilogorska sela“ kojoj je prisustvovao i zamjenik župana Neven Alić.

Skupštini, koja  je održana u nedavno obnovljenom domu u Srednjim Mostima, prethodila je sveta misa. Inače, Udruga „Bilogorska sela“ okuplja više od 300 članova iz svih mjesta s područja općine.

Neke od najvažnijih aktivnosti udruge vezane su uz ribnjak u Starčevljanima, od kojeg planiraju stvoriti sportsko-rekreacijski centar,a u planu je i izgradnja ribičkog centra . Na ribnjacima je napravljena sjenica, a ove godine u planu je ondje krenuti i sa sportskim ribolovom.

Što se pak prošle godine tiče, održane su brojne zabave, turniri u beli, predavanja za poljoprivrednike i obrtnike, radne akcije, seoske igre,a udruga se istaknula i humanitarnim radom.

Vrijedan rad udruge „Bilogorska sela“ podupire i  Bjelovarsko-bilogorska županija. Prošle godine financijska potpora iznosila je 40 tisuća kuna,a na svim aktivnostima koje provode i rezultatima koje postižu na skupštini im je  čestitao zamjenik župana Neven Alić.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.