Policijsko izvješće od 18. – 21. siječnja

U petak, 18. siječnja, u Gornjem Daruvaru, u Ulici lipa, provaljeno je u jednu vikend kuću iz koje su nepoznati počinitelji ukrali dijelove rakijaškog kotla vrijednih 3000 kuna.

 U razdoblju od 23. prosinca prošle godine do 19. siječnja na neutvrđen način je došlo do zapaljenja dvije kamp kućice koje su bile postavljene na nasipu uz rijeku Ilovu nedaleko Garešnice, a koje su izgorjele u potpunosti, čime je vlasniku pričinjena šteta od 18000 kuna. Očevidom je utvrđeno da je požar najvjerojatnije izazvan ljudskom radnjom.

 U petak, 18. siječnja, jedna osoba sa grubišnopoljskog područja je policiji dragovoljno predala 119 komada streljiva različitog kalibra koje je pronašla čisteći kuću.

          U ponedjeljak, 21. siječnja, osoba sa garešničkog područja je policiji dragovoljno predala oružje i streljivo za koje je izjavila da je ostalo od domovinskog rata i to jednu poluautomatsku pušku, kuburu ručne izrade i cijev za nju, jednu ručnu bombu i 265 komada raznog streljiva.

U petak, 18. siječnja, tijekom prijepodneva, u Čazmi, u Ulici braće Radića, javni red i mir je narušavao 60-godišnjak na način da je u alkoholiziranom stanju (2,56 g/kg) došao u caffe bar gdje je od službujuće konobarice zatražio alkoholno piće, a kada ga je ista odbila poslužiti zbog vidne alkoholiziranosti on je počeo glasno vikati i negodovati čime je remetio javni red i mir ostalih gostiju.

          U nedjelju, 20. siječnja, u Velikim Zdencima, u Ulici Mate Lovraka, ispred vatrogasnog doma došlo je do narušavanja JRM-a tako što su četvorica mladića nakon završenog javnog skupa izašli izvan objekta te su se svađali, vikali i galamili te se međusobno nagurivali. U ovom događaju nitko nije ozlijeđen, a protiv sve četvorice slijedi prijava nadležnom sudu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.