Vikend obilježile krađe u Čazmi, Zrinskom Topolovcu, Općevcu i Staroj Diklenici

U petak, 11. siječnja, u Čazmi, u Ulici kralja Tomislava, provaljeno je u jedan stan iz kojeg je nepoznati počinitelj ukrao nakit, manji iznos novca i druge predmete tako da vlasnici štetu procijenjuju na više od 10 000 kuna.

          U noći sa subote na nedjelju, 12./13. siječnja, u Zrinskom Topolovcu, provaljeno je u trgovinu mješovitom robom, iz koje je ukradena veća količina raznih vrsta cigareta.

 U razdoblju od 08. do 11. siječnja, u Općevcu, netko je iz nezaključane radione ukrao dijelove za motornu pilu, razni električni i motorni alat, dijelove za traktor i druge predmete čime je vlasnika oštetio za 4200 kuna.

          U razdoblju od 26. prosinca do 11. siječnja, u Staroj Dikelnici, iz nezaključane prostorije u dvorištu obiteljske kuće, netko je ukrao motornu pilu vrijednu 1500 kuna. 

U petak, 11. siječnja, poslijepodne, u Bjelovaru, na gradskoj tržnici, 34-godišnjakinja je na kiosku ukrala paketić duhana i mobitel te počela bježati da bi ju nedaleko uhvatio policijski službenik koji je bio van službe u civilu.  

U noći, 11./12. siječnja, u Bjelovaru, u Ulici Janka Draškovića, nepoznata osoba je crnom bojom ispisao grafit na dotrajaloj fasadi jedne obiteljske kuće, a vlasnik štetu procjenjuje na oko 500 kuna.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.