Hokejaškom utakmicom zatvoreno čazmansko klizalište

Klizalište koje je mjesec dana uveseljavalo mlade i stare Čazmance, sinoć je zatvoreno. Kad se sve zbroji klizalište se pokazalo kao izvrstan projekt za blagdanske zimske dane.

Uz klizalište uvijek je bilo živo, a odličan potez bila je cijena iznajmljivanja klizaljka i klizanja u neograničenom vremenu za svega 20 kuna.

Zadovoljni posjetom klizalištu ali i svim događanjima ovih blagdana su i u Gradu Čazmi.

Izuzetno smo zadovoljni, sva događanja bila su dosta posjećena. Prvi put u Čazmi smo imali i klizalište i ovo nam je pokazatelj da su Čazmanci zainteresirani za klizanje i sigurno ćemo nastaviti i iduće blagdane sa klizalištem ali i sa više popratnih sadržaja, osobito za djecu – kazala je Elvira Babić Marković pročelnica upravnog odjela za društvene djelatnosti i unutarnji nadzor u Gradu Čazmi.

Kroz školu klizanja prošlo je osamdesetak djece od vrtićke do starije dobi. Predstavnik tvrtke IceWonderland Sandy Protić zahvalio je svim Čazmancima na gostoprimstvu i interesom za klizanjem:

Sezona u Čazmi je bila odlična, ljudi su prekrasni, stvarno smo uživali ovih mjesec dana ovdje. Zahvaljujemo se gradonačelniku Grada Čazme Dinku Piraku, Turističkoj zajednici grada Čazme i svim dragim ljudima što su pomogli da upotpunimo i uveličamo ovu prekrasnu blagdansku manifestaciju –zaključio je Sandy Protić.

Nas raduje i činjenica što na ledu nije bilo težih povreda i lomova što znači da su Čazmanci dobri klizači, a kad su već tako dobri na ledu, nema razloga da sve ne ponove za iduće božićne blagdane na još većem klizalištu. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.