Ove nedjelje za posjetitelje vrata zatvara Božićna priča obitelji Salaj

Najraskošnija dosad Božićna priča obitelji Salaj u Grabovnici, ovu nedjelju, 13. siječnja, privodi kraju ovu sezonu te ubrzo počinju pripreme za sljedeću manifestaciju – Uskrsnu priču obitelji Salaj. Manifestacija tradicionalno završava spektakularnim “Jurinim vatrometom” u 18 sati.

Sedamnaesta po redu Božićna priča obitelji Salaj započela je 30. studenog te ju je obilježilo preko 4 milijuna lampica i razni noviteti, kao što su poseban prikaz Isusovog groba, preuređen restoran i dodatni ugostiteljski objekti te kao i prethodnih godina, animatori za najmlađe, proširena šetnica i razni izlagači u Advent selu.

 Ovogodišnja manifestacija je bila jako zahtjevan projekt te su pripreme postavljanja lampica započele još sredinom srpnja i trajale su sve do samog otvorenja.

Kreator manifestacije, Zlatko Salaj, posebno je zahvalan: „Htio bih se zahvaliti svima koji su sudjelovali i ove godine u realizaciji naše manifestacije, ali najviše bih se htio zahvaliti svim posjetiteljima koji su nas posjetili i zajedno sa svima nama stvarali ovo zadovoljstvo i veselili se. Zbog posjetitelja ovo i radimo i trudimo se biti još bolji i još veći.”

Ove godine je zabilježeno oko 130 000 posjetitelja čija točna brojka će se zaključiti s ovim vikendom. Ovu sezonu su, kao i prethodnu, obilježili posjeti turista iz cijelog svijeta – Japana, Irske, Mađarske, Slovenije, Njemačke, Italije, SAD-a, Kine, itd.

Foto/ Ivan Tkalčić i Davor Kirin

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.