Policijsko izvješće- 8.siječnja

U utorak, 8. siječnja, oko 06.10 sati, 19-godišnjak je upravljao osobnim automobilom  „Alfa Romeo“ (BJ) sa kojim se kretao  nenaseljenim dijelom kolnika između Male Pisanice i Velikog Grđevca. Po ulasku  u desni blagi zavoj, uslijed neprilagođene brzine uvjetima i stanju na cesti, desnim kotačima zahvatio je desnu bankinu nakon čega je došlo do zanošenje vozila na kolniku i prelaska na suprotni kolnički trak prilikom čega je došlo do udara prednjeg lijevog dijela Alfa Romea u lijevi dio osobnog automobila  marke „Dacia Logan“ (DA) sa kojim je iz suprotnog smjera upravljao 53-godišnjak. Nakon udara, automobili su sletjeli sa kolnika na travu i preokrenuli se na krov. Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola, a nitko od njih nije zadobio ozlijede. Protiv 19-godišnjeg vozača slijedi podnošenje obaveznog prekršajnog naloga.  

U razdoblju od 28. prosinca do 08. siječnja u Dežanovcu, provaljeno je u podrum osnovne škole gdje je nepoznati počinitelj sa jednog bicikla demontirao i odnio dijelove vrijedne više stotina kuna.

          U razdoblju od 29. prosinca do 08. siječnja u Daruvaru, na Šetalištu I. Meštrovića, provaljeno je u jedan stan iz kojeg je nepoznati počinitelj ukrao nakit.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.