Dubravske mažoretkinje nastupile na državnom natjecanju u Rovinju

Dubravske mažoretkinje kadeti i juniori prvi put ove godine natjecale su se na državnom natjecanju mažoretkinja Republike Hrvatske.

Tri dana provedena u Rovinju od 11.- 13. svibnja, gdje se odvijalo natjecanje, bila su ispunjena plesom, druženjem i glazbom mažoretkinja iz svih krajeva Hrvatske.

Dubravske mažoretkinje natjecale su se s pomponima i sa štapom u svojim dobnim kategorijama, te uspješno po prvi put  predstavile općinu Dubrava.

Od 12 natjecatelja u kategoriji junior štap, osvojile su 10. mjesto, dok su u kategoriji pompon od 7 natjecateljskih formacija zauzele 6. mjesto.

Kadetkinje su u kategoriji pompona od 7 mjesta, zauzele 6. mjesto, dok su u štapu bile 7.

Mažoretkinje su sudjelovale  i na svečanom defileu kroz grad Rovinj, nakon čega je uslijedilo svečano otvorenje prvenstva, a  predvodnice oba tima išle su na prijem u gradonačelnikov ured, te uručile simboličan poklon gradu domaćinu.

Trenerica Nataša Puhalo sretno se vratila sa svojim djevojčicama i djevojkama, te se zahvaljuje svima koji su pomogli i sudjelovali u realizaciji odlaska na ovo natjecanje kao i provedbu svih događaja oko istog. Zahvala ide i Općini Dubrava i načelniku Tomislavu Okroši, zamjeniku Anti Grizelju, ravnateljici OŠ Marijani Kozumplik Kemenović koji podržavaju rad mažoretkinja i roditeljima na pomoći.

Odgovori