Prijavljeno PU bjelovarsko-bilogorskoj

U noći, 10./11. studenog, iz dvorišta obiteljske kuće u Gornjim Dragičevcima, nepoznati počinitelj je iz otključanog osobnog automobila demontirao i odnio cd auto radio, te probušio prednju i stražnju gumu nakon čega je na jednom traktoru probušio tri gume, a na drugom dvije gume. Vlasnik ukupnu štetu procjenjuje na oko 1600 kuna.

Iste noći, u Daruvaru, u Ulici Stjepana Radića, netko je daskom razbio staklo na prozoru jedne poljoprivredne ljekarne.

U subotu, 11. studenog, u Garešničkom Brestovcu, 42-godišnjak i 23-godišnjak su prvo fizički napali 40-godišnjaka u obiteljskoj kući, udarajući ga rukama i nogama po tijelu, a potom su izašli na dvorište gdje se nalazio parkirani osobni automobil „Opel Astra“ na kojemu su oštetili prednja svjetla, prednje i zadnje vjetrobransko staklo, poklopac motora te lijeva i desna bočna stakla. Nakon što se utvrde sve činjenice ovog događaja slijedi adekvatno pismeno.

U subotu, 11. studenog, tijekom prijepodneva u Donjoj Rašenici, na tavanu jedne kuće pronađena je jedna ručna bomba M-75 zaostala iz domovinskog rata koja je s mjesta pronalaska izuzeta i pohranjena u skladište ubojne opreme do uništenja.

 

Izvor: PU Bjelovarsko-bilogorska

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.